Bu uygulamayı bildirin

AÇIKLAMA

Ücretsiz eDen books Apk İndir, APK uygulama sitemizde Ücretsiz eDen books Apk İndir apk indirme linkini sizler için paylaştık. Ücretsiz eDen books Apk İndir ile alakalı detaylar yazımızda..

Ücretsiz eDen books Apk İndir

Ücretsiz eDen books Apk İndir

Vaš čitalački raj.

Ponesite knjigu svuda sa sobom i pretvorite vaš tablet ili telefon u pravu biblioteku.
eDen Books nije samo reader za čitanje knjiga, već i društvena mreža preko koje knjigoljupci mogu da komuniciraju, prate omiljene autore i budu u obavešteni o novitetima ali i preporukama i utiscima drugih korisnika.
Aplikacija je besplatna, registracija jednostavna, a omogućuje kupovinu knjiga objavljenih na srpskom jeziku. I to po 50% nižim cenama u odnosu na štampane! Kupljene knjige ostaju trajno u vašem vlasništvu i mogu se čitati na dva različita android/IoS uređaja.
Ukoliko vam to više odgovara, aplikaciju možete koristiti po principu pretplate – izaberite premium model, platite jedinstvenu cenu i u toku meseca neograničeno čitajte sve knjige u ponudi aplikacije eDen Books!

U okviru podešavanja postoji mogućnost izbora različitih fontova, širine margine, kao i dva moda – dnevni i noćni.

eDen books Apk Full indir

Kao član eDen Books zajednice u prilici ste da filtrirate svoje preference po žanrovima, da dajete ocene i lajkove, skupljate bedževe i razmenjujete poruke sa ostalim članovima. I ne samo to. Imaćete pristup biblioteci korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige. Kreirajte već danas vaš lični čitalački raj uz eDen Books.

Bir cevap yazın