TvMAK.Com – SHQIP TV Apk İndir

0/5 Oy yok

Bu uygulamayı bildirin

AÇIKLAMA

TvMAK.Com – SHQIP TV Apk İndir, APK uygulama sitemizde TvMAK.Com – SHQIP TV Apk İndir apk indirme linkini sizler için paylaştık. TvMAK.Com – SHQIP TV Apk İndir ile alakalı detaylar yazımızda..

TvMAK.Com – SHQIP TV Apk İndir

TvMAK.Com – SHQIP TV Apk İndir

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Ne i transmetojme vetem kanalet të cilat kemi leje

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

TvMAK.Com – SHQIP TV Apk Full

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni në www.TvMAK.Com)

Bir cevap yazın