Bu uygulamayı bildirin

AÇIKLAMA

AntenaPlay.ro Apk Download, APK uygulama sitemizde AntenaPlay.ro Apk Download apk indirme linkini sizler için paylaştık. AntenaPlay.ro Apk Download ile alakalı detaylar yazımızda..

AntenaPlay.ro Apk Download

AntenaPlay.ro Apk Download

Antena Play este cea mai tare platforma video de divertisment din Romania, un continut relevant ce cuprinde cinci canale TV in sistem live (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel si ZU TV), trei canale exclusive, backstage video si pachete eveniment in exclusivitate pentru tine.
Interfata foarte prietenoasa si o accesibilitate usoara, Antena Play iti ofera placerea de a viziona, oriunde si oricand, peste 95 de show-uri de divertisment, zeci de vedete, seriale, live News, cele mai proaspete mondenitati si sport.
Beneficiezi de cea mai buna experienta video, disponibila pe baza de abonament pe device-urile tale preferate: smart phones, tableta, laptop si PC.

quot;Abonamentul lunar AntenaPlayquot;

Accesul la intreg continutul se face pe baza de abonament lunar in valoare de 39.

AntenaPlay.ro Apk Full indir

Abonamentul lunar se reinoieste automat in fiecare luna, si se retine din contul de Google Play, pana ce este oprit de catre utilizator, cu minim 24 de ore inaintea perioadei de expirare. Abonamentul lunar curent nu poate fi anulat odata ce perioada de utilizare a fost inceputa.

Abonamentul poate fi gestionat de utilizator si reinoirea automata poate fi intrerupta din quot;Setari Contquot; dupa achizitie.

Bir cevap yazın